Close

21 martie 2017

Audi pregătește o schimbare majoră de design: grila modelelor va fi diferită în funcție de segment

Audi vrea să diferențieze mai bine modelele din gamă prin schimbarea designului pentru grilă. SUV-urile ar putea avea o grilă cu 8 bare orizontale, iar sedanurile o grilă mai mare decât coupe-urile.

Audi a ajuns la concluzia că o bună parte dintre șoferi fac confuzii între modelele constructorului de la Ingolstadt, prin prisma designului unitar și a puținelor elemente care să le deosebească cu adevărat.

Tocmai de aceea, germanii se gândesc deja la o măsură simplă, dar destul de radicală, prin care să evite această problemă, iar ideea îi aparține șefului de design exterior, Andreas Mindt.
Potrivit unor declarații făcute de acesta pentru presă australiană, principala componentă vizată de schimbări este grila.

Astfel, SUV-urile ar putea avea o grilă cu 8 bare orizontale, în timp ce sedanurile vor beneficia de o grilă de dimensiuni mai mari decât în cazul modelelor coupe. De asemenea, trăsături asemănătoare de design pentru grilă vor avea și modelele de dimensiuni mai mari din gama A, așa cum sunt A6, A7 sau A8. Pe de altă parte, în același scop vor fi modificate și unele elemente ale blocurilor optice sau ale capotei.

Pentru moment nu este clar dacă această strategie a primit aprobarea finală din partea conducerii Audi și nici când ar putea începe implementarea schimbărilor.

Via Moniteur Automobile

34 Views

Lasa un raspuns

Posted in:

Audi

Tagged as:

2017, audi, grupvag, modele, suv