Close

4 ianuarie 2018

Audi renunță la designul repetitiv și anunță că va crea mașini “diferite”

Audi susține că va renunța treptat la actuala filozofie de design și va începe să deseneze mașini “diferite”, care să aibă o personalitate proprie.
În ultimii ani, Audi ne-a obișnuit cu modele foarte asemănătoare, dacă nu chiar identice, din punctul de vedere al designului. Însă, situația urmează să se schimbe, întrucât constructorul vrea să pornească pe un nou drum la capitolul design exterior.

“Acest design repetitiv a fost folosit pentru ca Audi să fie mai ușor de recunoscut în piețe noi și emergente precum China. Acum suntem bine cunoscuți în China, așa că putem să începem să schimbăm filozofia de design și să oferim fiecărui model o personalitate proprie”, a declarat șeful Audi, Rupert Stadler.

Ideea a fost îmbrățișată și de designerii companiei, care acum vor să proiecteze mașini “mult mai atractive”, având o libertate mai mare în procesul de creație.

“Acum este momentul pentru o diferențiere. Din moment ce mașinile noastre sunt în producție pentru cel puțin 6 ani, fiecare model din ziua de astăzi trebuie să aibă un design atractiv pentru cât mai mult timp”, a explicat Marc Lichte, directorul de design de la Audi.

Via Carscoops

19 Views

Lasa un raspuns

Posted in:

Audi