Regulament si dreptul de functionare pentu comunitatea GrupVAG - Romania  

Valentin Oprea
(@inferno)
In crestere Admin

In orice comunitate, fie ea mica sau mare, pentru o buna functionare trebuie sa tinem cont de doua lucruri importante: respectul si regulamentul!

Cine nu respecta aceste doua motive care duc la o buna organizare, poate sa plece.

Nu sunt obligati sa ramaneti daca nu respectati regulamentul  sau daca nu stiti ce este acela respectul pentru munca altor oameni sau a celor din jurul vostru.

NU raspundem de fisierele care apar aici sau sunt urcate pe hostul nostru! Link-urile sunt furnizate exclusiv de utilizatorii acestui site. Comunitatea GrupVAG NU poate fi trasa la raspundere pentru ceea ce utilizatorii posteaza sau orice alte actiuni ilegale ale acestora. 

NU puteti folosi acest site pentru a distribui sau descarca orice material atunci cand nu aveti dreptul legal de a face acest lucru. Este responsabilitatea ta sa aderi la acesti termeni. Daca aveti indoieli cu privire la legalitatea de continut sau aveti orice suspiciuni nu ezitati sa ne contactati.

• Administratorii acestei comunitatii pot selecta utilizatorii si interzicerea oricui in orice moment fara nici un anunt prealabil. 

• Drepturile de autor pentru toate creatiile acestei comunitati apartin siteului GrupVAG si este interzisa reproducerea sau copierea lor. 

• Pentru o buna colaborare cu membrii nostri, va rugam sa postati subiectul in sectiunea corespunzatoare si sa pastrati un limbaj adecvat.

NU este acceptat limbajul de stil sms, messenger sau vulgar, pentru incalcarea acestor reguli o sa fiti trasi la raspundere si puteti sa ramaneti fara cont!

NU este permis postarea reclamelor, strangerea de likeuri sau orice tine de punerea in evidenta a altor siteuri, inafara de comunitatea GrupVAG.

NU aveti voie sa postati linkuri, adrese sau alte pagini pe subiecte sau in semnatura!

• Criticarea, jignire altor membri de pe acest forum duce la suspendarea in activitate a contului pe o perioada de timp sau chiar BAN PERMANENT!

 

-•- Suntem un forum ce se bazeaza pe discutiile auto ce apartin Grupului VAG (Seat, Volskwagen, Skoda, Audi, Porsche, Lamborghini, Bentley si Bugatti), deci va rugam sa ramaneti in tema cu cerintele impuse de acest forum.

-•- Va rugam sa raportati orice problema pe care o intampinati pe acest forum legata de (buguri, erori, amenintari, jigniri s.a.m.p.) un moderator sau administrator o sa se ocupe in permanenta de problemele dvs.

cu respect,
Echipa GrupVag.ro

Edited: 1 an  ago

"If you're good at something, never do it for free!" - Joker 🙂

ReplyQuoteLike
Posted : 17 septembrie 2016 02:38 Valentin Oprea and Ioan Moldovan liked
  
Working

Please Login or Register