Close

26 martie 2018

OETTINGER ”antreneaza” 400 de cai pentru a fugari infractorii

Oettinger prezintă în premieră mondială a campaniei „Tune it Safe” modelul VW Golf 400R în varianta polițienească la Salonul Auto de la Essen


Un Golf puternic, datorită diferitelor modificări efectuate de specialiștii de tuning de la OETTINGER. Inițiativa de tuning în condiții de siguranță va fi pusă în practică în toată Germania timp de un an pentru a promova o reglare sigură și conformă cu automobilul


Golful de 400 de cai putere rulează 290 km/h și este colorat într-un mod inedit: galben și albastru „LugNuzzCover” de la Foliatec. Tunerul Oettinger a asamblat un pachet aerodinamic complet cu spoiler frontal, praguri laterale, difuzor și spoiler plafon. Un sistem de semnalizare RTK7 original a fost montat pe plafon de cei de la Hella.


Alte aspecte:software adaptat pentru motor și DSG, suspensie Vmax, consum combinat 6,9 – 8,0 litri (CO2: 157 – 182 g / km), sistem de evacuare de 76 mm cu patru viteze.

În conformitate cu programul Tune it safe, Oettinger a montat discuri de frână mai mari cu diametre de 38 de centimetri pe axa din față, jante de 8,5 x 20 de inci iar anvelopele sunt furnizate de Hankook.


sursa: romaniaperoti.ro

41 Views

Lasa un raspuns